Kako Povečati samooskrbnost in vnos hranil z gojenjem mikro zelenjave v zgolj 7. dneh!

Pridruži se spletnemu seminarju o mikro zelenjavi in skupaj z mano odkrij to čudovito super živilo ter spoznaj njene prednosti in načine enostavnega gojenja!

Ta spletni seminar je zate, če si...

želiš v svoj jedilnik vnesti več vitaminov, mineralov in vlaknin ter svežine. Ali pa želiš le popestriti svoje kulinarične užitke in pripraviti na pogled in okus izvrstne jedi.

kdaj že poskusil/a z gojenjem kalčkov in zaradi zahtevne nege enostavno obupal/a.

želiš povečati samooskrbnost in sam/a pridelati nekaj odlične super-hrane.

Mikro zelenjava v tujini doživlja pravi razcvet in že velja za super-živilo prihodnosti. Pogosto se uporablja v vrhunski kulinariki, zaradi njenih visokih vrednosti hranil in enostavne vzgoje pa je vse več prisotna tudi v gospodinjstvih.

Sem Jona, in preden sem odkrila mikro zelenjavo sem vztrajno poskušala z gojenjem kalčkov, a žal brez uspeha.

Pri nas doma od vedno velja, da želimo naše obroke pripravljati kar se da hranilno in samooskrbno. Kalčki so se mi zdeli odličen dodaten vir hranil, ki jih lahko vzgojim sama in dodam jedem.

A kalčkov mi ni uspelo vzgojiti...

V večini so mi kalčki splesneli, pa tudi s stalnim negovanjem nisem uspela biti najbolj dosledna, zato sem se zatekla k iskanju druge rešitve… in odkrila sem mikro zelenjavo.

Takoj sem bila navdušena zaradi njene raznovrstnosti in enostavnega gojenja.

A tudi pri mikro zelenjavi sem potrebovala kar nekaj časa, da sem ugotovila kakšen način gojenja mi je najbljižje, kako mikro zelenjavo uporabiti in kaj narediti, ko se zdi da gre nekaj narobe…

Na seminarju boš spoznal/a

Do danes sem posadila že veliko količino mikro zelenjave in prišla do nekaj pomembnih ugotovitev, ki bi jih rada na seminarju podelila s tabo.

Prihrani čas

S seminarjem ti želim prihraniti obilo časa, ki bi ga sicer vložil/a v raziskovanje in ti olajšati pot do uspešnega gojenja mikro zelenjave.

Vse na enem mestu

Znanje, ki sem ga pridobila tekom let in več testiranj sem zapakirala v seminar, kjer bodo informacije zbrane na enem mestu.

Interaktivno

Seminar bo potekal v obliki posnetega webinarja z moderiranjem v živo, da lahko sodeluješ v anketah in postaviš vprašanja.

Mikro zelenjava. Hrana prihodnosti.

Cena: 47 € 27 €

Moj cilj je, da razširim prepoznavnost mikro zelenjave, saj predstavlja res odličen vir hranil, vlaknin in mineralov, kar pripomore k boljšemu počutju.

Ker želim seminar narediti čim bolj dostopen, je trenutno le-ta na voljo za  47 € 27 €.

Tako boš na enem mestu prejel/a vse potrebne informacije, da boš lahko samozavestno posejal/a svoj pri pladenj mikro zelenjave.

Plačilo je možno z debetno ali kreditno kartico. V kolikor imaš težave s kartičnim plačilom ali bi raje nakazal/a na TRR mi piši na info@evolvegarden.com.

Podatke za dostop prejmeš po elektronski pošti, ki si ga vpisal/a v obrazec za prijavo.

14-dnevno vračilo denarja

Seminar je zastavljen tako, da ti olajša izbiro načina vzgoje in te kar se da najbolje pripravi na uspešno gojenje.

V kolikor na seminarju ne dobiš pričakovane vsebine, ti povrnem ves strošek prijave na seminar.

Kaj o seminarju pravijo nekateri izmed preteklih udeležencev?

Pogosta vprašanja

Seminar traja eno uro, na voljo so različni termini, ob 20. ali 21. uri.

V kolikor se seminarja ne moreš udeležiti, boš po koncu seminarja na elektronski naslov prejel/a tudi dostop do posnetka, ki bo na voljo še 3 dni po koncu seminarja.

Z mikro zelenjavo imam dobre izkušnje in čeprav je vzgoja lahko res enostavna, pa sem zato, da je gojenje sedaj skoraj 100% uspešno, porabila veliko časa za raziskovanje in eksperimentiranje.

Raziskovati in ozaveščati o mikro zelenjavi želim še naprej, a to ni mogoče, če v zameno za svoj čas ne prejmem nobenega plačila.

Trenutno so seminarji v načrtu do avgusta, za naprej pa bomo videli.

Delno. Zaradi novorojenčka težko izpeljem seminar na določeno uro, zato sem se odločila, da seminar predhodno posnamem. Bo pa v živo prisoten eden od naju z možem kot moderator, ki bo sproti odgovarjal na zastavljena vprašanja.

V kolikor v seminarju ne boš našel/našla vrednosti in želiš povračilo denarja, mi piši na info@evolvegarden.com in poskrbela bomo za celotno vračilo.

Na voljo je plačilo z debetno ali kreditno kartico (Visa, MasterCard, AmEx, Discover, Diners).

V kolikor imaš težave s kartičnim plačilom ali bi raje nakazal/a na TRR mi piši na info@evolvegarden.com.

Seveda. Če želiš račun na podjetje mi prosim po plačilu to sporoči na info@evolvegarden.com. Dopiši podatke o podjetju in posredujem ti nov račun.

Še nekaj besed naših udeležencev...

Si želiš na enostaven način, v le 7. dneh pridelati super hranilno mikro zelenjavo, povečati vnost hranil in samooskrbnost?

×
×

Košarica

Mikro zelenjava. Hrana prihodnosti.

Spletno predavanje v živo!
Petek, 18. marec ob 18:00

Spoznaj super hranilno mikro zelenjavo, različne tehnike sajenja ter enostavne trike za uspešno gojenje doma.