Naša zgodba

Vse se je začelo, ko smo doma posejali svoj prvi pladenj mikrozelenja. Vsak izmed nas se je nad njim navdušil s svojimi razlogi.

Za Evolve Garden stoji majhno družinsko podjetje. Sva Ana in Dušan, navdušenje nad mikrozelenjavo pa z nama deli tudi sin Žan.

Ana je po poklicu magistrica hortikulture, v prostem času pa rada kmetuje in prav zato se je takoj zaljubila v mikrozelenjavo.

Dušan je poklicni vojak in ljubiteljski kuhar. Mikrozelenjava in ustvarjanje v kuhinji gresta z roko v roki, kar pa Dušan zelo dobro uporablja v praksi.

Žan pa je živahen tretješolec, ki kar ni in ni mogel dočakati, da doma posejemo svoj prvi pladenj mikrozelenjave. Pravzaprav še danes želi vse narediti sam – še sreča, da je tako enostavno! 😊

In zakaj nam je mikrozelenje tako všeč?

Ana uživa v svežini in hranljivosti, ki jo lahko doda svojim jedem na tako enostaven način.

Žan je navdušen, ker najprej poseje, vsak dan spremlja, po sedmih dneh sam poreže male rastlinice in jih doda svojim najljubšim jedem.

Dušanu pa je všeč, ker se goji na kokosovih vlaknih (ne v zemlji) in ni nobene umazanije, ko midva z Žanom to posejeva, pa še večerje so zdaj veliko boljše.

Zato si želiva, da to navdušenje, s tem pa tudi okusnejšo, hranljivejšo in bolj pestro hrano, preneseva naprej – k čim več posameznikom, v čim več domov. 💚