Akcija!

Evolve Garden MINI set

24,90

Komplet za gojenje mikrozelenja Evolve Garden MINI vključuje vse, kar potrebujete, da začnete gojiti okusno, organsko zelenje, polno vitaminov in vlaken, kar v vaši kuhinji, pisarni ali dnevni sobi.

✅ 1x korito za gojenje
✅ 1x ročno izdelan lesen okvir
✅ 1x pokrov
✅ 2x vrečka s semeni (redkev, rukola)
✅ 2x biorazgradljiva rastna podlaga iz 100% organskih kokosovih vlaken
✅ 1x navodila za gojenje

Preberi več o izdelku →

Opis

Evolve Garden in vsi njegovi deli so izdelani v EU. Semena v naših kompletih so ekološko pridelana. Uporabljamo minimalistično, okolju prijazno embalažo. Evolve Garden ne vsebuje plastike za enkratno uporabo.

✅ Ročno izdelano v lokalnem okolju
✅ Kakovostna organska semena
Brez GSO
Žetev v 7 dneh
99% uspeh kaljenja
✅ 1
00 gramov zelenja iz ene vrečke s semeni
9x večja hranilna vrednost od odrasle zelenjave

Semena: China rose redkev in rukola. Ta komplet vključuje 2 vrsti semen, primernih za začetnike. Ti vrsti mikrozelenja sta izjemno zdravi in zrasteta v samo 7 dneh. Že v prvem poskusu lahko vzgojite dovolj zelenjave, da boste lahko pripravili 10–20 okusnih obrokov.

Blazinice za hidroponsko rast: Brez zemlje, brez umazanije! Narejene iz 100% organskega kokosa in popolnoma biološko razgradljive. Te blazinice za gojenje mikrozelenjave lahko celo nepoboljšljivega serijskega morilca rastlin spremenijo v vrtnarskega mojstra. Narejene za optimalno zadrževanje vode, kar vam omogoča, da semena zalijete le na začetku, nato pa nanje pozabite vse do žetve.

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Dimenzije 20 × 20 × 6 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Evolve Garden MINI set”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja